En İyi Elektrikli Süpürge Modelleri

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte süpürgelerde de ciddi gelişimler söz konusu. Gerek tasarımı, gerek robotik özellikleriyle adeta altın yıllarını yaşıyor. Toz torbalı modeller Sulu ve ıslak kuru özellikli süpürgelere yerini kaptırmak üzere. Daha küçük çaplı şarjlı süpürgelerde kullanım amacımıza uygun olarak tercih edilebilir. Birkaç en iyi elektrikli süpürge modeli hakkında bilgi vereceğim ama önce bazı konulara değinelim.

birevim kredisiz ev

Elektrikli Süpürge Alırken Dikkat Edilecekler Hususlar

  • Kullanımı pratik olmalı. Kullanımımızdan biliyoruz ki belimize ciddi anlamda zararı dokunuyor.
  • Güçlü bir emiş gücü olmalı. Yüksek Watt’lı ürünleri tercih etmeliyiz.
  • Sessiz olması. Ne kadar güçlüyse o kadar çok ses çıkartır diye bir ön yargı mevcut. Aslında öyle değil. Tamamen sessiz olması evet beklenilmez ama mümkün mertebe daha az desibelli ürünleri bulmalıyız.
  • Eski tarz toz torbalı süpürgeler yeni teknolojilere meydan okumaya devam ediyor.
  • Astım ve alerji gibi hastalığı olanlar için mutlak suretle etkin filtrelere sahip süpürgeler tercih edilmeli.

En İyi Elektrikli Süpürge Modellerine Örnekler;

Arçelik Torbalı Elektrik Süpürgesi

600 Watt motor gücüne sahip. Bu aşırı güç halıları yerinden oynatacağı için biraz zorluk yaşatacaktır. Ancak bu emiş gücü ile toz, pislik barınması mümkün olmayacaktır. A enerji tasarrufunda, 6 kilo ağırlığında ve 4 litre toz kapasitesi mevcut.

Bosch Genius Prosilence Elektrik Süpürgesi

En önemli özelliği, diğerlerinden en büyük farkı 59 desibellik gürültü özelliği. Bu özellik neredeyse en düşük seviyededir. 5 litre toz filtresi ile de farkını ortaya koyan makine astım hastaları içinde Hepa filtresini bünyesinde barındırdığı için ciddi talep görmektedir.

Rainbow

Bu ürüne özellikle değinmek istedim. Evde de kullandığım ve aşırı memnun olduğum bir ürün. Fiyat olarak belki 6 tane normal bir ölçekli süpürge alabilirsiniz. Ancak bunun kadar kaliteli olur mu bilemiyorum. Bir kere havada bile toz bırakmamasıyla astım gibi hastalığı olan ailelerin evinde güvenle kullanacağı bir üründür.  Döver merdanesiyle halıları döve döve kirlerini çıkartıp su haznesine hapsediyor. Yeni yıkanmış halıyı getirip bununla yıkayın, inanılmaz bir kir çıktığını göreceksiniz. En önemli özelliği halı yıkamasıdır. Kendi şampuanları ve temizlik malzemeleri ile birlikte, zorlanmadan tüm evin her köşesini ve malzemesini temizleyebileceğiniz ürün.

 

 

birevim

Leave a Comment

17 − two =

Copyright © 2019. Uzmanevim.com |