Kambura’da ev sahibi olmak hayal mi?

Ülkemizde filimden çok dizi çekimleri var ve dizilerin çekildiği yerler birden ünlenebiliyor. 2018 yılında çekilen Şahsiyet dizisinin yayınlanmaya başladığı an itibarı ile doğal güzellikleri ile dikkat çeken Kambura, arama motorlarında en çok girilen kelime oldu.

Kambura köyü nerede ve kambura ne anlama geliyor? Haluk Bilginer dizideki rolü ile Emmy Ödülü kazanırken Kambura köyü bir set mi yoksa gerçek bir köy mü hala merak ediliyor.  Kamburanın ne anlama geldiği ile başlayalım.

birevim kredisiz ev

Kambura Ne Demek?

En sevilen diziler arasında yer alan Kambura yeşil doğası ve sahil kıyısındaki çekimleri ile dikkatleri üzerine çekti. Kambura köyü ülkemizin neresinde merak edilen konu iken, anlamı da elbette bir o kadar merak ediliyor.

Türk dil kurumunun açıklamasına göre Kambura kitap ciltlenirken kullanılan bir makinadır.

Kambura Köyü Nerededir?

Ülkemiz sınırları içerisinde yer aldığı düşünülen Kambura hangi ilimizdedir. Elbette kambura diye bir yer var ise; aslında kambura isminde bir yer yok.  Kambura olarak geçen yer Bursa’nın Gölyazı beldesidir.

Kambura’ya nasıl gidilir?

Az önce belirttiğimiz gibi Kambura isminde bir yer yok. Dizi Gölyazı’da çekilmiştir. Gölyazı ise Bursa ilimize 42 kilometre mesafededir. Uluabat gölünü gördükten sonra 5 kilometre daha gitmeniz gerekiyor. Gölyazı tabelasını gördükten sonra sola dönüş yapabilirsiniz.  Zeytin ağaçları ile süslü yolu takip edebilirsiniz.

Gölyazı’nın yıldızı şahsiyet ile parladı. 

Kambura Gölyazı tarihi hakkında birkaç detay 

  • Bizans ve Osmanlı topraklarında her ikisinde de sakin bir belde olarak anılıyor.
  • Sit alanıdır.
  • Birçok film çekimlerinde kullanılmıştır.
  • Balıkçılık oldukça yoğun şekilde yapılıyor.

Bursa en büyük şehirlerimizden biri ve emlak fiyatları her geçen gün artıyor.

Bursa’dan Emlak Satın Almalı mı?

Bursa, Türkiye’de büyük ve metropol bir şehirdir. Eskiden Osmanlı İmparatorluğu’na başkentlik yapmakla anılan Bursa, Bursa Ulu Camii, Yeşil Cami ve Osmanlı İmparatorluğu Türbeleri Osman ve Orhan gibi Osmanlı İmparatorluğu’ndan kalma tarihi konumlarıyla biliniyordu.

Bugünlerde yeşil doğası ile birçok film ve diziye ev sahipliği yaparak bilinirliği bir hayli arttı.

Modern tasarımlı daireler, Bursa’nın modern ilçelerinde yer almaktadır.  Bursa’da satılık daireler marketler, otobüs durakları, ana yol gibi günlük olanaklara yürüme mesafesindedir. Size huzurlu bir şehir hayatı sunar, ancak şehir gürültüsünden uzaktır. Daha ayrıntılı olarak, Bursa’nın merkezine, Korupark Alışveriş Merkezi’ne, denize, Bursa’nın merkezine, otogara ve Bursa Yenişehir Havalimanı’na istediğiniz lokasyonda evler bulabilirsiniz.

Konut kompleksi, farklı boyutlarda çeşitli düz seçeneklerden oluşan bloklardan oluşur. Kompleksler, sakinler için birçok sosyal alanın inşa edileceğini geniş yeşil alanlara sahiptir. Ayrıca su, ısı ve ses yalıtımları, fitness merkezi, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, otopark alanları ve 7/24 güvenlik sistemi bulunan yapılarda inşa edilmektedir.

 

birevim

Leave a Comment

17 − 14 =

Copyright © 2019. Uzmanevim.com |