Ordu Kredisiz ve Taksitle Ev Alma Fırsatı

Beklentilerinizde gerçekçi olun. Herhangi bir yatırımda olduğu gibi, yanlış mülkü seçmek feci bir hata olabilir. İlk kiralık mülkünüz için deneyimli bir ortakla çalışmayı düşünün. Ya da ev sahibi olma eğiliminizi test etmek için bir süreliğine kendi evinizi kiralayın. Birevim uzmanları size en uygun ev alma seçeneklerini sunacaktır.  Ordu doğası ile ünlü bir şehrimizdir aşağıda neden Ordu’da ev almanız gerektiğine dair bilgilendirme yapacağız.

Küçük taksitlerle ev sahibi olmak istiyorsanız,  Birevim web sayfasına bir göz atın.

birevim kredisiz ev

Faizsiz ev arıyorsanız! Gelir durumunuz ne olursa olsun, küçük tasarruflar ile ev sahibi olabileceğiniz bilmelisiniz.

Neden Tasarruf Finans Sistemi?

  • Faizsiz finansman ile banka faizinin getirdiği ekstra maliyeti ortadan kaldırmanız mümkündür.
  • Faiz ödemeden ilk aydan ev sahibi olma şansınız olacaktır.
  • Kendi birikiminizle uzun bir sürede alacağınız evi Birevim ile çok daha kısa sürede satın alabilirsiniz.
  • Teslim tarihinde kişi kendi evine geçer ve bu şekilde kiradan kurtulursunuz. Evini ucuza mal etmeniz mümkündür.
  • Taksit tutarınızı kendiniz belirlersiniz.

KREDİ HESAPLAMA TABLOSU

Tasarruf Finansman Şirketleri ve Bankaların konut ve taşıt kredisi hesaplama tablosu aşağıdaki gibidir. Kredi çekmek istediğiniz kredi tutarını ve taksit sayısını girerek, 2 kurum arasındaki farkı görebilirsiniz.

Neden Ordu’da Ev Sahibi Olmalıyım?

Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en güzel şehirlerinden biri Ordu’dur. Ordu, Karadeniz’e uzanan ormanların muhteşem manzarasını görmek için yeşil vadilere, uçsuz bucaksız fındık tarlalarına ve sarp tepelere ev sahipliği yapmaktadır.

Boztepe, nefes kesen manzaraya hayranlıkla bakmak için birçok kişinin ziyaret ettiği ünlü bir tepedir. Ordu’dan Boztepe’ye günübirlik geziler için teleferik var. Ulugöl Tabiat Parkı da özellikle yaprakların renk değiştirdiği sonbahar aylarında oldukça popülerdir. Çınarsuyu, Çamlık, Devrent ve Uzunkum’un doğal plajları, nispeten kısa yazların tadını çıkarabileceğiniz yerlerdir. Diğer popüler siteler Çaybaşı’ndaki Ohtamis ve Çağlayan Şelaleleri’dir. Bölgeyi ziyaret eden doğa severler için yaylalar, yürüyüş parkurları, trekking turları, kamp olanakları, botanik turları ve kuş gözlem turları da mevcuttur. Kışlar için, Çambaşı’ndaki kayak merkezi popüler bir destinasyondur. Ayrıca Doğu Karadeniz Bölgesine özgü yöresel deniz ürünlerinin en güzel örneklerini burada tadabilirsiniz. Ünlü çikolata ve fındık üreticisi Sagra da burada bulunuyor.

Bu doğa güzellikleri sağlıklı bir yaşam sürebileceğiniz bir şehir olduğunu söylüyor. Ordu’da ev almak için bu saydığımız doğa güzellikleri yetmiyorsa yapılan yatırımlara göz atın. Çünkü Ordu gayrimenkul yatırımı için en uygun şehirlerden biridir.

Geliriniz pasif olduğundan, ilk yatırım ve bakım maliyetlerine rağmen, zamanınızın ve enerjinizin çoğunu normal işinize harcarken para kazanabilirsiniz. Gayrimenkul değerleri artarsa, yatırımınız da değer kazanacaktır.

Ordu Birevim Şubesine Nasıl Ulaşabilirim?

Ordu’da 55 bin türk lirasından başlayan fiyatlar ile ev sahibi olmak mümkün! Kendi  bütçenize göre evinizi seçerek, her ay için tasarruf miktarınızı belirlemelisiniz.  Sonrasında Faizsiz Finansman uzmanları sizlere yardımcı olacaktır.

Ordu Birevim Altınordu Şubesi

Şarkiye Mah. Süleyman Felek Cad. No: 57 A

Altınordu / Ordu

0452 222 11 86

birevim

Leave a Comment

one × 3 =

Copyright © 2019. Uzmanevim.com |